Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
akıl mantığını kendine sakla bence. ALLAH herkese Kendine Yetecek Kadar Akıl vermiş.

Bak Sana Sözün ne kadar doğru olduğunu bu adamın ağzıyla açıklıyalım.

" Ali Ağaoğlu, kendisi de dahil 2000'den önce yapılan binaların çoğunda deniz kumu kullanıldığını söyledi. " kendisinin de çürük bina yaptığını itiraf etti

Kaynak

Bu Adam Para İçin İnsanların Hayatlarıyla Oynamış deniz kumu kullanmış ve bunu çıkıp açık açık söylüyor lakin kimse bir işlem yapmıyor. deniz kumu kullanarak HARAM Kazanç Elde Ettiğini Kendi Ağzıyla ifşa ediyor olmasıda manidar, ayrıca diyor'ki adam çürük bina yaptım. şimdi bu adamın KAZANÇ'ı HELAL'mi Olmuş Oluyor.
İşte akıl mantık burada devreye girmiyor hocam, benim sözüm ali ağaoğlunu eleştiren arkadaşlara değildi. Söylenen o söz bana saçma geldi ve ben bunu yazdım, ali ağaoğlu iyimidir, kötümüdür haram mı kazanır bilmiyorum. Genel bir insan ağaoğlu hakkında ne kadar bilgiye sahip ise bende o kadar bilgiye sahibim.

Sizinde görebileceğiniz gibi ben aliağa oğlu, yardımları, bağışı veya ilgili konuda ki video hakkında hiç bir yorum yapmadım dahi. Ben sadece söylenen o sözün saçma olduğunu, en azından genlleme yapılarak söylendiğinde saçma olduğunu söyledim. O söze bakacak olursak, helal kazanmış hiç bir zengin yok, doğru konuşan hiç adam yok. Buna varırız.