Tanım
LinePlayer internet radyoları sektörüne bir ilk olarak sunduğumuz Web Tabanlı İçerik Yönetim Sistemine sahip masaüstü radyo player uygulamasıdır.
Amacımız
Projemizin amacı internet radyosu işetenleri radyolarını ve sitelerini kullanıcılarına daha çok benimsetebilmelerini sağlamak ve diğer internet radyolarıyla aralarında büyük bir fark yatmaktır.
Kullanımı: Uygulamamızı satın alanların yapması gerekn tek şey Radyo sitelerine uygulamanın download linkini koymaktır. Kullanıcılar uygulamayı indirerek kuruluma gerk olmadan çift tıkla LinePlayer'i açabileceklerdir.
Ücretli Hizmetler ve Açıklamaları Radyonuza Özel Grafik Arayüz Tasarımı ( Ücretsiz )
LinePlayer'ı satın aldığınızda LinePlayer grafik arayüzü radyo niteliğinize ve isteklerinize uygun şekilde yeniden tasarlanarak size teslim edilir.
Web Tabanlı Line Player İçerik Yönetim Sistemi ( Ücretsiz )
LinePlayer'ı satın aldığınızda LinePlayer İçerik Yönetim Scripti tarafımızca ücretsiz olarak hostunuza kurulmaktadır.
Ücretli Eklentiler ve Açıklamaları LinePlayer Reklam Modülü ( 30
)
Bu eklenti radyo sahiplerinin aktif olan masaüstü playerlarında reklam yayınlayabilmelerini sağlamaktadır. Reklamlar Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinde kolaylıkla eklenebilmekte ve değiştirilebilmektedir.
LinePlayer Anket Modülü ( 30
)
Adında anlaşılacağı gibi radyo sahiplerinin masaüstü playerlarında anket yayınlayabilmelerini ve oy kullandırabilmelerini sağlamaktadır. Anketler Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinde kolaylıkla eklenebilmekte ve değiştirilebilmektedir.
LinePlayer Chat Modülü ( 50
)
Chat modülü eklentisi ilgili radyoya ait LinePlayer kullanıcıları arasında masaüstü sohbet imkanı sunar.Uygulamaya entegre şekilde çalışan sohbet yazılımımız server log tutabilmekte IP engelleyebilmekte ve istenilen IPlere yetki verebilmektedir. Tabi yine bu eklentimizin yönetimi de Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinden yapılmaktadır.
LinePlayer DJ Modülü ( 30
)
Bu eklenti yayındaki DJ bilgilerini masaüstü playerlarınızda görüntüleyebilmenizi ve player kullanıcılarının DJye mesaj gönderebilmelerini sağlamaktadır. Yine Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinden DJ bilgileri düzenlebilmekte ve mesajlar takip edilebilmektedir.
LinePlayer Haber/Duyuru Modülü ( 30
)
Bu eklenti masaüstü playerlarınızda haber yada duyurular görüntüleyebilmenizi sağlar. Yine Web Tabanlı İçerik Yönetim Panelinden bu modülle ilgili bütün işlemler gerçekleştirilebilmektedir.
LinePlayer Masaüstü Yönetim Paneli ( 50
)
Yapımına devam ettiğimiz uygulamadır. Radyo sahibinin PC'sinde barındıracağı LinePlayer'la ilgili tüm modül ve içeriklerin yönetimini sağlayan uygulamadır.
Özel istekleriniz doğrultusunda değişik modüllerde geliştirebilmekteyiz.
Satın Alma Sürecine Ait Açıklamalar Sipariş Detayları
Siparişlerinizde mutlaka
ip:
port:
şifre:
yönetim paneli şifresi:
bilgilerinizi girinizi. Ayrıca istediğiniz modüller varsa belirtiniz. Özel modül ya da uygulama geliştirme istekleriniz varsa belirtiniz.
Teslimat Şekli ve Süresi
Teslimat Paketi 1 adet .exe (LinePlayer Uygulaması) ve içinde Web Tabanlı LinePlayer İçerik Yönetim Scripti'ni barındıran klasörden oluşmaktadır. Size özel LinePlayer Grafik Arayüzünün oluşturluması, varsa istediğiniz modüllerin LinePlayer'a entegre edilmesi ve LinePlayer Web Tabanlı İçerik Yönetim Scriptinin hostunuza kurulması 24 saat içerisinde gerçekleştirilmektedir.
Ödeme Şekli ve Ödeme Kanalları
LinePlayer siparişiyle birlikte ödemenizi ilgili ödeme kanallarına peşin olarak gerçekleştirmelisiniz. İlgili ödeme kanallarımız aşağıdadır.
AKBANK - GARANTİ - ZİRAAT - PAYPAL (+10
) - MİSLİ
İnternet Radyoculuğu sektöründeki büyük bir eksikliği doldurmak istedik. Sektördeki site sahiplerine hayırlı olmasını diliyoruz.
İyi Yayınlar Hepinize!