PR4 Yemek Tarifleri Sitemi satışa çıkarıyorum. Site anında index almaktadır. Yemek tarifleri kelimesinde 2. sayfada çıkmaktadır. Ayrıca Yemek Tarifi kelimesinde de 34. sıradadır. Biraz backlink çalışması yapılır ise ilk sayfaya rahat gelir. Aylık 40 dolar kadar adsense geliri vardır. Daha iyi bir yerleşim ve yapılacak backlink çalışması ile çok daha iyi yerlere gelecektir. Site hiti giderek artmaktadır. Şu an için 1700 ler civarındadır.

R10 da BEO nickli arkadaşa 95 tl karşılığında edu tanıtım yazısı ve backlink çalışması yaptırıldı. Satın alan arkadaşa yapılan çalışmalara ait raporlar gönderilecektir. Yapılan çalışmanın hite katkısı yavaş yavaş kendini göstermeye başlamıştır. Adsense gelirinin yanında pr4 olması nedeni ile link satışı ve tanıtım yazılarından da gelir elde edilebilir.

Sitenin en altında sayaç mevcuttur hit durumunu , hitlerin kaynağını vb. bilgileri sorgulayabilirsiniz. Hitler google aramalarından gelmektedir.

Site : www.lezzetarifleri.blogspot.com

Temmuz , Eylül ve Ekim ayı Adsense görüntülerini aylık olarak aşağıda görebilirsiniz. Ağustos ayında adsense eklemedim o nedenle arada yok.

Site açık arttırma ile satışa sunulmuştur. Son tekliften 24 saat sonra açık arttırma sonlanacaktır.