Site adresi (Kesin alıcılar p.m atsın )
Site için istenen fiyat:4000
Sitenin aylık getirisi: 300 $ Kelimelerde iyi yere gelirse rahat 400-500 $
Sitenin açılış tarihi: 5 Ağustos 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dini,Video Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1500 - 5000
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5,5 yıl pr3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Zaman tanınabilir.İsteyen yıllk parasını ödeyip barındırabilir
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Sitenin bir yıllık hostu ücretsiz karsılanır.Ayrıca siz video v.s eklemiyorsunuz size yaklasık 3-5 aylık bir ekip veriyorum onlar özgün bir şekilde günlük eklemelerine devam ediyorlar.Youtube kanalınıza günlük özel sunumlu ilahi videoları v.s yükleniyor kendi jenereik tanıtım videomuzla.Ayrıca siteyi anında imleme pliggleme işlemi yapabiliyorsunuz .Site satıldıktıktan sonra aliş bitti denmeyip gerek telefondan gerekse buradan faceden v.s yine destegimizi veririz herhangi bir sorunda.Adsense banı mevzusu ise her video sitesidne adsense banlancak diye bir kural yok sanırım bildiğim siteler var adam 1 yıldır kullanıyor neredeyse ona bianeyn baska banlanmaz dediğimiz sitelerde banlanıyor yani biraz googlenin vicdanına kalmıs.Adsense banlanmasına karsı yine yedek adsense hesabımızı veriyoruz.Biz sıkıntı yasamadık kac aydır inşallah

Siteyi satma amacımız artık bu işlerle yani site alış ve satışlarıyla ilgilendiğimiz için.Siteye çalışmalar yaptırılmıştır hitlerde daha iyi yere gelmek için birdefa güzel bir çalışma yapılsa ***,**** kelimesine hem hit hemde gelir bakımından faydası olacaktır.Ayrıca sitenin facebook sayfasını ve youtube sayfasınıda devredegim.Biz videoları özgünlük olsun diye kendimiz girip yazıyorduk etiket v.s ahh ben video eklemem bu işin uzmanı varmı derseniz suan calıstıgım ekip var dini videolardan anlayan onlarla konusurum olmadı benim gb aylık 50 tl birine harclık verirsiniz ekipten o sizin adınıza ekler size sadece gelir kazanmak kalır..Ayrıca facebook sayfası suan organik 9 bin kişidir diğer sayfalarımızada atarak 10 bine tamamlarız üye çekimi v.s yoktur.
Sitenin kelimeleri ile ilgili bilgiyi p.m ile isteyiniz kesin aalıcı olmayanlara dönüş yapılmıayacaktır son fiyattır.Dediğim gibi o iki üç kelimedede bir veya ikinci sıraya gelirseniz günlük rahat 30-40 $ kazanabilirsiniz reklam yerleşimi ve calısmalar kendimize aittir.İndex hızı en fazla 2 dakikadır.Şuan video ekleyen ekip yaklasık 1-2 ay daha video ekliyebilir.Aynı suan ki ilgi ve alaka ile
Asırı p.m trafiği olduğu için kesin alacaklılar arasınlar 0553 230 33 4 1 - Gece 11 den sonra 05444723779 arasınlar anlasma saglanmaya calıscaktır.Her iki taraftan memnun kalcak sekilde.