bir usta müşteri ilişksi word press sitesi açmaya karar verdik temayı ben bulacağım yalnız buna ek istekleri yerine getirecek arkadaş arıyorum hayırlısı inş. neler istiyoRUM
1- Müşteri girişi için ayrı bir üyelik formu ve müşteri için ayrı bir profil profilde neler mi olucak müşteri üyelik resmi müşterinin istemiş olduğu son işler resimleri, tamam lanan işleri ve teklif istediği işleri , her iş ayrı bir başlık ve içrisinde o işle ilgili ligtbox ile açılan resimlri , başlığa tıklanıldığığında popup ortda küçük sayfa ve iş ve işin resimleri gözükebilri ,ve müşteriin blogda son yazdığı yorumlar
2- Usta için ayrı bir üyelik formu ve profil , profilde nelermi olucak ustanın kendi resmi , ve bilgileri ne iş yapar nelerden anlar ,hemen altında yaptığı işlerden aldığı toplam puanının ortalaması , tamamlaanan işleri ve resimlri ve bu işlerden aldığı puanlar , müşteri usanın profiline olumlu olumsuz yorumlar yapabilir ve bunun grafiği , ustanın blogo yazdığı son yazılar ve yorumlar ,
3- Site sahibi her iş alanı için panelden istediği gibi teklif formu ekleyebilme özelliği yani örnek müşteri nakliyeci istiyor bununla ilgili teklif formu veya fotografcı istiyor bununla ilgili teklif formu yani kısaca müşteri bir iş alanı için bizden usta isticek o iş nakliye ise ona göre form bilgisi o iş fotoğrafcı ise ona form doldurcak ..
detaylı bilgi için lutfen pm atınız ...
Bütçem 250 tl oldu yardımlarınızı bekliyorum ..