Arkadaşlar adamın sitesi, adamın kazancı, adamın fiyatı bu... Neden garip karşılıyorsunuz? Mal sahibi istediğini ister. Kimi tok satıcıdır, çok emek harcamıştır, gözü gibi bakmıştır. Değeri büyüktür BÜYÜK ister. Millet burda ucuz makale, ucuz site, ucuz Twitter takipçisi işleri yüzünden piyasa öldü diyor, sizde ölücü gibi işiniz gücünüz yok kalkmış onun sitesi bu para etmez, şunun sitesi bu para etmez ahkamları kesiyorsunuz. ALABİLİYORMUSUN AL... ALAMIYORSAN OKU GEÇ.!!! Niye insanları zorluyorsunuz. Varsa alıcısı zaten gelir alır, yoksa konuda aşağılara akar gider. Nedir bu milletin ahkamı, çekememezliği anlamıyorum yahu? Burası iş platformu ama yemin ediyorum bu tip yorumlardan dolayı iş yapası gelmiyor insanın.
Sen scriptini, siteni ya da neyin varsa bedavaya ver istersen ama bırak millet istediğini istesin. Ederi varsa alıcı çıkar yoksa yoktur işte...!
Bulandırmayın şu konuları yahu. Satış konularını inceliyorum R10 ailesi olarak sanki mahkeme bilirkişisi gibi yok onun değeri bu, şunun değeri bu. Sana değer soran mı var kardeşim. Satıcı fiyatı koymuş. Alıyormusun???