hocam pr3 se bile yanlışdır çünkü site ortada pagerank değeri alma sistemleri ortada 1 tane bile sağlam backlink olmadan. dün bende kontrol ettim 3 idi ama aklım almadı .Aklımın almadıgını google de destekledi diyelim.Kusura bakma sahte demiyorum güncelme oldu diyorum iyi satışlar...
PR'li düşen domainleri takip ediyorum. Binlerce domainle karşılaşıyorum, PR6-PR5-PR4 ve çoğu fake. Maalesef fake olmasına ve anlamsız domainler olmasına rağmen kontrol etmesini bilmeyenler boştan yere bu domainleri alıyor.
PR'li domain almadan önce çeşitli sitelerden kontrol yapıyorum, infosuna bakıyorum vs. ve bu domain PR 3'tü. Şansıma güncelleme bugün oldu ve değeri 0 oldu.
Bilinçli olarak PR 0 domaini, PR 3 diye satıp, kimsenin ahını almaya, 3-5 kuruş için boşa günaha girmeye gerek yok.
Siz konuya yazmadan önce özel mesaj atarak bir arkadaş uyardı, güncellemede 0 olmuş diye. Mobilden girdiğim için editleyemedim, bilgisayara geçip, düzeltecektim ki sizin mesajınızla karşılaştım ve hem konuyu editledim hem de size cevabı verdim diye düşünüyorum.
İyi forumlar.