cengizx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim sanane ben daireme garanti veririm yada vermem sana tek kelime diyorum sen bana 4 yıl değil ya tamam 2 yıl garanti ver hadi bakalım ver 2 yıl yarın satıp alacam senin siteni soruma cewap wer sen gerisini karıştırma alıcı arıyorsun alıcıyım ben işte
satışı birazdan iptal edicem ve bir kaç gün sonra, konu akıllardan uçtuktan sonra sana sitenin adresini vericem. sen de siteyi takip edeceksin ve her gün 10 tane özel haber, 50-100 arası sektöre özel haber yayınlandığını, sürekli haber bombaları patlattığını göreceksin. alan kişi aynı şekilde devam ettiği sürece 3 yıl daha garantisi var, doğru bir ekiple 20 yıl daha iş yapar, istediği taktirde ekipten iki üç kişi de kendisine lazım olduğunda bilgi vermek için sürekli telefonun ucunda olur. bir kaç günden önce konu çok taze olduğundan site adresini sorma söylemeyeceğim ama sırf takip edip nasıl bir siteye laf atmaya çalıştığını görmek istediğim için siteyi sana söyleyeceğim.

bizim site buraya fazla büyük geldi, özel mesaj ve buradan mesaj atanlar içinde iki kişi dışında marka tescili, gelir belgesi soran bile olmadı, herkes kendine göre ahkam kesiyor o kadar etmez bu olmaz şu olmaz diye.

bundan sonra r10 da ufak tefek, okul harçlıklarıyla alınabilen siteler satışa çıkartırız kimse de bu kadar ahkam kesmeye çalışmaz.

SATIŞ İPTAL
kimse site neydi, pm at öğreneyim mesajları atmasın, r10 daki müşteri kitlesine pahalı bu site, adı gizli kalsın.