İlk adımlar LP sizdi LP geçişi en kısa zamanda olacak

( Bu arada @yusufriza offer linkini sizede attım ilgilenmediğinizi biliyorum datingten ( tekrar diyeyim :d ) ama belki inceleme yapmak istersiniz istemezsinizde canınız sağolsun tabi

)
Edit: Mesela zaten resimde günlük kazancımda değişkenler var 1$ bazı günler 3$, 7$ gibi ve tahminimce bu trafik kaynağımdan gelen ziyaretçilerin gelme zamanıyla ilgili emin olmak için tabi LP şart sayılır , ama en azından bildiğim kadarıyla günlük işlemlerimde zamanda farklı bir değişken yok.
Bazı günler şanslı günlerdir bazı günlerin içindeki zaman dilimleri de şanslı zaman dilimleri olabilir. Ama burada LP yapmamızın şöyle bir önemi var. Test döngüsü ile sürekli optimize ediyoruz. Yani orjinal offer ile 3 dolar kazanırken LP yaptığımızda daha çekici belki o kişilere daha yakın hissetirecek birkaç vurgu ile kazancı 10 dolara çıkarabiliriz. Sonra 10 doları biraz daha yukarı almak için tek bir değişkeni değiştirerek kazancın yükselip yükselmeyeceğini test ederiz. Bu arada elbette harcadığımız para ile kazandığımız para arasındaki mesafe önemli. Hangi offer için ne kadar harcıyoruz ne kadar gelir elde edebiliriz sorularına da yanıt almamız lazım. O nedenle yukarıdaki wonnick doğru bir optimizasyon için gerekli soruları sormuş. Lp yapıyorsan ROI değerin nedir CTR oranın nedir clik başına kaç lead alıyorsun vs bunlar önemli hatta hangi zaman diliminde aldığın bile önemli. Sürekli devam eden bir kampanyada hemen hemen aynı saatlerde bir lead akışı yoğunlaşıyorsa senin dating olduğu için örneğin Türkiye saati ile sabaha karşı ABD saati ile dating gezinmesinin sık olduğu gece saatleri yoğunsa ona uygun bir tavır alman gerekebilir. Elbette ben ABD diye belirttim ama hangi ülke olduğunu vs bilmeden söylüyorum senin offerin UK ise o zaman ona göre izleme deneme sürecini sağlaman lazım. Unutmamamız gereken en önemli şeylerden birisi LP yaparsan ve prosper kurarsan offer gidişatı ile ilgili kontrolün bir bölümü senin elinde olur. Analiz yeteneğin de buna göre zamanla gelişir. O nedenle hata yapmaktan zaten artık korkmuyoruz. Bu arada elbette ben bu tarz offerların dışındayım ama kime denk gelsem POF diyor başka birşey demiyor. Bir araştır veya belki burada olup kullanıp faydasını görenlerde vardır. Onlar düşüncelerini iletebilirler. Bol kazançlar diliyorum.