SaDo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki adamında işi acele yada acildi neyse hocam geçmiş olsun senden çıkar ama o yağtığın şey demedi deme
Hocam adam resmen orta yere park etmiş hem araçların çıkmasını engelliyor hem karşı tarafa geçmelerini.

Akarsis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çizdiğiniz arabanın markası nedir acaba?
Honda Civic

RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba ben arabası çizilen adam. Kaportacıdan yazıyorum, saç tellerinden buldum adresini yarın geliyorum
Come on

sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müstahak olmuş size. Birde adamın arabasını çizmişsiniz. Peder bey dediğinize göre yaşınız genç kesim. (Daha doğrusu aracı size verdiğine göre.)

Hastanenin otoparkına çekiyorsun, ve o otoparkta kamera olmadığını mı sanıyorsun.
O adam gelip orada ne saydırmıştır, ne beddualar etmiştir Allah bilir. Hele birde sizi göreydi o şekilde kesin ya şuanda Hastaneden yazıyor olacaktınız, veya karakolda veya yazamıyor olacaktınız.

Siz araç kullanmayı oyuncak sandınız heralde, bir durumda oturturlar o parayı. O para bile değil, araç kullanıyorsan o para sana para olarak gelmeyecek. Çünkü bu işin kazası belası var. Umarım kamera yoktur ki büyük ihtimal vardır. Şikayetçi olursa büyük yaptırımı var diye duymuştum.
10 yaşımdan beri araba kullanıyorum neyin ne olduğunu biliyorum merak etme bir anlık dalgınlığa geldi işte

highflyeer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 cm gideceksin küüt diye ses çıkıyo göçük oluşuyo..
aynen coni waynen

Dofollow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazık ya adamın belki hastası vardır acil oraya parketmiştir. Ne gerek var arabayı vurdum diye adamın arabasını cizmeye ne gecti elinize. Kuldan kacarsınız, ALLAH iyi demez.
Hastası varsa bırakır hastaneye orta yere park edip araçların çıkmasını engellemek yerine adam gibi park alanına park eder arabasını

sinanksk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın çok üstüne gitmişsiniz ama sizde Her insanın ters anı olabilir. Arkadaşın da ters haline gelmiş anlaşılan, bir anda düşünmeden sinirle yanlış bir hareket yapmış...Soğukkanlı olmak lazım bu durumlarda neyse geçmiş olsun..
O anlık sinirden yaptığım birşey hocam ama pişman değilim sahibi arabasını düşünüyor olsaydı orta yere bırakmazdı insan bi düşünür bunlar nasıl çıkıcak diğer taraftan gelenler nasıl geçecek diye.

Kenrith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çizdikten sonra bekleyemedin mi ben çizdim demek için ? artistlik..
Vaktim olsaydı sahibini bekler arabasını değilde onu çizerdim