Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'dan dinden de soğuttu tepemizdeki'ler. Egemenlik kayıtsız şartsız MİLLETİNTİR gerisi de YALANDIR.

Sen ve senin gibiler bu zamana kadar neyi düşündünüz ki? Ya baba parası yediniz ya karı kız parası. İş akıl yormaya gelince, vatanı, milleti, halkı düşünmeye gelince parasını yediğiniz adamlar kimlerse onların peşinden gitmeye başladınız. Çünkü siz düşünemezsiniz, siz bilmezsiniz düşünenler düşünmüş siz ve sizin gibi'lere de peşlerinden gitmek düşer.

He tamam o ALlaH ki bir sizin aLLahıNıZ..

10 sene önce ki iç borç, dış borç oranlarına bir bak. İşsizlik oranlarına bir bak, milletvekili maaşlarına bir bak, Cumhurbaşkanı gideri ve maaşlarına bir bak, hangi milletinvekilinin oğlu şuan nerelerde bir onlara bak ondan sonra gel IMF den bahset.

PKK o zamanlar ana dilde eğitim istiyordu sadece o kadar mı? Şaka mı yapıyorsunuz siz arkadaşım! PKK ve onun gibi düşünen ruhsuz kansız insanların istedikleri hiç bir zaman bitmeyecektir. Ta ki bu vatanı bölüp sınırlarını çizip Amerika ve İsrail'in köpeği olana kadar. Ben sana o kansızların daha da çok isteyecekleri istedikleri bir kaç şeyi yazayım da sen anla; Ana dilde eğitim, sınır çizilmesi, APO şerefsizin içeriden çıkarılması, bayraklarının olması, eyalet sistemi ve daha neler neler. Basit bir şeymiş gibi verin ana dili olsun bitsin işleri değil bunlar mantıklı olun biraz görün ya görün artık.

Şeriat ve yobaz tiplerden birisi işte.... Zamanın da her şeyi hak ediyordunuz hala da hak ediyorsunuz. Sen ve senin gibi'lere ne yapılsa haktır.
Sözlerinin yarısı hakaret dolu, diğer yarısı da saçma. Ne yani Allah'a inanmayı mı şu an küçümsüyorsun? Şeriat ne demek ilk olarak manasına bak bence, Şeriat Allah'ın hükmü, Allah'ın kanunu anlamlarına gelir.

O bir tek sizin Allah'ınız demişsin. Yahu ne dedim de böyle celallendin cümlem aynen şöyleydi; "Allah'ın Kahhar sıfatı ülke düzenini bozmak isteyenin üzerine olsun" bu cümlede ne var? "Ülke düzenini kim bozmak istoyrsa Allah onu kahretsin" şeklindeki bedduama neden celallendin de bir tek sizin Allah'ınız diyorsun?

Hayır o kabul edenin de kabul etmeyeninde bütün yaratılmışların Allah'ı ve bir gün dinini bütün dinlerden, bütün düzenlerden üste çıkaracağını da şu ayetiyle belirtiyor;

"Şüphesiz Allah nurunu tamamlayacaktır"

(Müşrikler istemese de)