TUANAM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaslar bugun redstation 'da 16gb ddr3 aldim yalniz ben bu dedicated konusuna cok yabanciyim, siparisi verirken hic bir panel secmedim cunku extra ucret isteniliyordu ve bende directadmin kullanirim dusuncesi ile davrandim ve bir kac yere baktim directadmin de ucretliymis.

odemeyi yaptiktan 30 dakka kadar sonra sunucumun hazir oldugunu belirten bilgiler tarafima ulasti, hesabima giris yaptigimda sunucu paneli (dell) giris bilgileri ve ssh giris bilgilerini verdiler.

sunucu paneline sorunsuz erismeme ragmen ssh uzerinden hic bir sekilde baglanamadim ve sorunu ticket ile bildirdigimde aldigim cevap saatlik ucret 50 sterlin aliyoruz oldu ve bende hadi ordan hic calismayan malin ne bakim ucretini istiyorssunuz dedim ve iptal edin deyince tamam yeniden kurulum yapacagiz ve bu sorundan dolayi 1 hafta bedava verecegiz dediler eyvallah dedim.

simdi sormak istediklerime gelecek olursam.

1. bu sunucuya ucretsiz kurabilecegim cpanelin yerini tutabilecek bir panel varmi? varsa hangisi?
2. tasimak istedigim sitem suan hostgatorde bariniyor kendim tasiyabilirmiyim acaba, adamlara agzimi acacak olsam simdi para diyecekler.
3. aldigim sisteme centos 6.x kurdurttum wp ile sorun cikarirmi?
4. kendim nameserver belirleyebiliyormuyum?

not : site tasimak icin yardim istemiyorum, sadece merak edip bilmek istediklerimi sordum.

iyi forumlar.
merhaba öncellikle redsation"da 2 senemi dolduran biri olarak şunu diyim hata yapmıssınız ?
neden

1 dediced anlamadıgınız söyliyorsunuz en baştaki yannış bu redsation hiç bir şekilde site taşıma panel kurma vb.. karışmaz ücret ister
2 redsation sunucu unmanaged dir yani destek verilmez verilsede + ücret istemeleri dogal bu onların yannışı degil sizin yannışınız
3 redsation yannış kurulum yapmış olabilir bunu kendileri uygun dilde annatabilirsinizi yannız iptal edin. vb.. tehtitlere onların karnı tok çünkü avrumanın en büyük dell getiren tek firması
4 ayın 1 den bu yana 800 üzerinden dediced satmış bir firma sizin tehtitlerinize karnı toktur ve bak hatalarını annamış ve size ek 1 hafta ücretsiz vermiş bu hatayı türkiye radore dgn nit.net.tr mars profilo telekom kim olsa size bu hatadan dolayı ek 1 hafta vermez redsation hatalı oldugunu tespit ettiri an size her konuda ücretsiz hakkı verebilir hatta bundan 6 -7 ay önce r10 bir kişinin sunucu disk söküp başka server takmışlar elemanların yannış hataları yüzünden ondan dolayı 3 ay ücretsiz verdiler bunu türkiyedeki bir dc yapsa yapabilir insanlık hali size böyle bir hak vermez
redsation kalite dir donanımsal olarak bu güncell 2012 model serverları sadece ve sadece redsation verebiliyor diger avrumadaki dc yanına bir yaklaşamaz
bunun dışında redsation konusunda her türlü yardım istek bilgi işin bana ulaşabilirsinizi
sevgi ve saygılarımla
yazım hatalarım işin özürdilerim