Öncelikle burası siyaset meydanı değil onu bildireyim.Siyasi olayların içine şu anlık girmek istemiyorum fakat size cevabım olacak.Koyun tabirini kullanırken karşımızdakinin anlayış farklılığından dolayı kırılabileceğini düşünerek konuşulmalı.Çıksa birisi size '' A partisine oy veriyorsun sen tam bir öküzsün '' Geri de ben her şeye boş boş bakıp seyirci kalıyorsun o manada söyledim dese sizin hoşunuza gider mi ?
Imf olayına gelirsek.Imf ye dünyaca borçtan kurtulmak için bazı zamlar gerekiyordu ve oldu da nitekim.Ülke o kadar kötü hale gelmişti ki 10 yıl içerisinde inanılmaz ilerleyişler oldu.Zamlar doğaldır,yanlış olan zamlar da tabiki vardır.
Her paşa suçsuzdur demek doğru mu sizce ? Belli iddialar belli kanıtlar var.Bunlara bakmak gerek,ardına konuşmak gerek.
Az önce gönderdiğim yorumda koyun ibaresini kullanma sebebimide anlattım. Hepsine koyun kuzu demiyorum. Bir topluma ayak uydurmak amacıyla kendi hür düşüncesini kullanamayan kişilerden bahsediyorum. Her kelimeyi üstünüze alınmanız gerekmez. Ayrıca siyaset içerikli bir yazı yazmadım sadece siz saygılı insanlar dediniz ben hepsinin saygılı olmadığını hatta eski liderlere hakaret derecesine gittiğini ayrıca terbiye sınırlarını zorlayan bir anlayışın hakim olduğunu dile getirmek istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=MHeGBYJYA9Y