Herkese merhabalar;

Ben adana'dan faris. Geçen hafta guzel.net.tr sitesinden 2 adet domain ve 1 adet türkiye lokasyonlu windows hosting aldım. Ancak aldığımdan bu yana siteme internet üzerinden giremedim. Firmadan yardım istedim, sağolsunlar "nameserver ayarlarını yapmadığımı" söyleyerek gerekli ayarları yapmışlar. Ayarları yapmalarından sonra dün gece sitemi açabildim. Ancak bu sabah (tan bu yana) internet sitemi yine açamadım. www.ktunnel.com, www.vtunnel.com ve www.hidemyass.com gibi sitelerden giriş yapabiliyorum. Ayrıca www.whatsmydns.net internet sitesinden de kontrol ettirdim, yalnızca PTR kategorisinde IP hatası alıyorum. Belli ki yanlış yaptığım bir şeyler var.Haliyle acemi olduğum içinde derin ayarlara girmeye birazcık çekiniyorum. Olması gereken ayarların ne olduğunu bilsem tereddüt etmem elbette ama... Velhasıl-ı kelam bana bu konuda yardım etmenizi temenni ediyorum.

Not: Bu arada mail hesabımıda thunderbird'e tanımlayamıyorum. Zaten webmail üzerinden de mail hesabıma erişmeyi başaramadım. Ne kadar acemiyim değil mi?

Keyifli günler herkese...

İnternet sitem