COMBO PRES SET 38X38 1800 W BASKI MAKİNASI

ANLIK ISINMA YÜKSEK KALİTE

HEDİYELİK EŞYA VE HOBİ OLARAK KULLANABİLECEĞİZ BİR SET İLE T-SHİRT , PLAKET, KUPA, SAAT, ÇAKMAK, KUPA BARDAK, ŞAMKA, TABAK BASKI, SERAMİK , KATI ÜRÜNLERE VE BİR ÇOK İŞİ BİR SET İLE BASKI YAPABİLİRSİNİZ. HEM PRATİK HEM KOLAY HEMDE BOL KAZANÇLI İŞ FIRSATI

AYRICA YANINDA:

11 ADET : SİHİRLİ KUPA (SERAMİK)
25 ADET : BEYAZ KUPA (SERAMİK)
HALİ HAZIRDA ONLARIDA EK TARNFER KAĞIDI VS. SAYMADIĞIMIZ ÜRÜNLERİDE YANINDA HEDİYE EDİYORUZ

ÜRÜNÜN SADECE KUPA BASKI APARATI KULLANILMIŞTIR 2-3 KEZ DİĞERLERİ HİÇ ÇALIŞTIRILMAMIŞ İŞLEM YAPILMAMIŞTIR. ÜRÜN 2 YIL GARANTİLİDİR. GARANTİ SÜRECİ SATIN ALDIĞINIZDA BAŞLAR

BASKI ALANI PRES 38X38 CM
BARDAK BASKI: SERAMİK, PORSELEN
TABAK BASKI: SERAMİK, PORSELEN
ŞAPKA: SENTETİK ÜRÜNLER, POLYESTER ÜRÜNLER

ÜRÜNÜN DİĞERLERİNDEN AVANTAJI WATT VE HIZLI ISINMASI ELEKTRİK SARFIYATININ EKONOMİK OLMASIDIR.
WATTI DÜŞÜK ÜRÜNLERDEN SAKININ

ÜRÜN KENDİ ORJİNAL KUTUSUNDA VE GARANTİ KAPSAMINDA TESLİM EDİLECEKTİR.

ÜRÜN SIFIR OLARAK MUAMELE GÖRECEKTİR TÜM SIKINTILARINIZDA YANINIZDAYIZ
ÜRÜN 6 AY ÖNCE 1.950 TL ALINMIŞTIR.

YANINDA VERECEGİMİZ KUPALARIN BEDELİDE VE DİĞER HAMMEDLERİN TUTARI 300 -400 TL ARASINDADIR

BU TÜM ÜRÜNLERE SADECE R10 ÖZEL 1400TL YE

ARKADAŞLAR ÜRÜN ÖLÜ FİYATINA SİZE SUNUYORUM İHTİYACI OLANLAR İÇİN KAÇIRILMAYACAK BİR AVANTAJ ACİLDİR.

KARGO BANA AİTTİR. ÜRÜNÜN DETAYI RESİMLERİNE SANAL PAZARDAN (TIKLA) ULAŞABİRLİRSİNİZ DİLERSENİZ TAKSİTLİ SATIN ALABİLİRSİNİZ.

EK BİLGİ OLARAK ; Eğer Konuyla İlgili Bilginiz Yok ise Arama Motorlarına; Süblümasyon nedir?
Süblümasyon Ürünleri,
Transfer Bakı Makinesı,
gibi kelimeler yazarak hem resimli hemde video olarak açıklayıcı bilgiler bulabilirsiniz. bu iş kendi başına bir sektördür cep tlf fiyatına iş kurma hobi ile para kazanma sağlayabilirsiniz bu ürünün burada rabet görmemesine açıkcası şaşırdım yani her şehirde bunun mağazası bulunduğu kanaatindeyim eğer bulunduğunuz şehirde yoksa bu size çok büyük avantaj sağlayacaktır.

Kazanç Durumuna Geldiğinde şu an piyasa fiyatlarına satacağınız ürünlerde %80 ile %150 arası değişmektedir.

Tüm soru, bilgileriniz için lütfen tlf bilgileriniz pm gönderin veya iletişim bilgilerimizi isteyin

--------------------------------------------------------------------------