GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iddaa bilmeyen ergen arkadaşlarımız konuları portlamaya başladılar neyse iddaa uzmanı diyoruz diye geçinenler var ..

Neyse iyi Çalışmalar çarşamba ve perşembe kuponları var satılık arkadaşlar..

ben sadece aracıyım..
Söylediğiniz lafı üzerime alınarak cevap vermek istiyorum.Öncelikle ergen değilim 23 yaşındayım.(Ergenlik çağı normalde 12 yaşında başlar 21 yaşında biter)Gayet aklım fikrim yerindedir.

GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaslar benim 2 kuponum tuttu 1 kupon dynamo kıev maçtan yattı üzülmeyin kaybetmekde var kazanmakta 617 TL kazandım sadece 30 TL gitti diger kupon için ona üzülmüyrum çünkü koskoca 617 TL var hahahaha d

Daha Fazla Kazanmak Sizin Elinizde..

o Degilde Iy Dortmund Verdim İkinci Yarı 0 Yaptım Tuttu Hayla inanmiyorum )
Ayrıca bu davranışınızdan kimin ne olduğu belli olmuştur.

Benim yaptığım olayı açıklamaktır.İnsanların iyi niyetinin suistimal edildiğini göstermektir.
Sizin yaptığınız terbiyesizlikten başka değil.Hem kupon söylüyor tutmuyor sonra diyorsunuz ki satılık kupon var.

Ben size nasıl kazanılacağını söyliyeyim.Bir arkadaşım var tam iddaa manyağıdır.brezilya 2 ligindeti x takımın kadrosunu say desen rahatlıkla sayar.O derecede kafayı iddaayla bozmuş birisidir.Ve bu adamın genelde yaptığı olay şudur: ya sistemli oynar. yada kazanması kesin gördüğü maçları seçer.Büyük para yatırır. örneğin,10 kere oynar 8 kere tutturur. 2 kere kaybeder 6 maçlık kar yanına gelir.