Ben burada yalan konusmuyorum. Yasadigim kesintiyi ben biliyorum. 1 saate yakin siteye ulasamadim. Ayrica bu ilk kez yasadigim durum degil, bircok kez kesintiyle karsilatim. Durduk yere yazmiyoruz heralde bunlari, ortada magduriyet var.
Ayrica ben piyasa arastirmasi yapip aldim zaten. Ama bu kadar kesinti yasayacagimi bilseydim hic almazdim. Gerekli kesintiyi yapip, ucret iadesi yapin diyorum onu da kabul etmiyorlar. Ne yani kullanamadigim bir sey icin para mi odeyeyim? 4-5 ay sonra olsa neyse. Daha 1 ay olmamisken ucret iadesi talep ediyorum. Lutten biraz tarafsiz dusunup, tartalim. Burda magdur olan benim. Ucret iadesi yapilmiyor ne demektir ayrica?
--------
Mobil cihazdan gönderildi.
5/10 dakikalık kesintiyi 1 saat diye abartan sizsiniz ayrıca devamlı kesinti oluyorda altta yazan müşterilerimize bizmi dedik sakın kesinti var diye aman bizi iyi söyleyinmi dedik yapmayın allah aşkına 1 ay olmıuş hizmet alalı sonra iade diyosunuz böyle bir hak yok ben msndede söyledim bana r10da konu acmakla tehdit eden müşteriyi dinlemem tehdit edeceğinize konunuzu acarsınız bizde gerekeni yaparız ayrıca bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik etmeyizde allah yukarda cok müşterimizde gece 4/5de ufak sorun için bile aradığında destek olmuşuzdur bu kesintide hat kaynaklı sonucta bu sunucular allah yapısı değil kul yapısıdır yanarda çökerde hattıda gider bizim işimiz ise bunun çözümünü bulup mağduriyeti gidermektir ben bazen müştrileri gercekten anlayamıyorum kusura bakmayın ama bizde sokaktan toplamıyoruz parayı sizin gibi biz hizmetimizin arkasındayız olmayada devam edeceğiz + olarakta - itarder hakkınızd ayok firma burda acıklama yapmış üstüne düşen görevi yerine getirmiş sunucu 5/10 dakika kesildi diyede müsterilerimiz yazmış öle bir hakkınız yok