Arkadaşa katılmıyorum. 5-6 adet biz uzantılı domaini yüksek meblalara sattım. Hatta [america kelimesinin] .st uzantısını çok güzel bir fiyata sattım. Bunun dışında Alanında birçok kelimede (örneğin :
1,
2,
3,
4 ...) ".ac" uzantısını ilk sıraya yükselttim. .ac uzantılı "forum" kelimesi domaini projelendirip gayet güzel bir meblaya sattım.
Önemli olan "sektöre yönelik" yada "son kullanıcıyı bekleyeceğin" domainler bulmaktır.
Yalnızca Com ve Net'ten para kazanılmaz. Her uzantıdan para kazanabilirsiniz. Yeter ki satacağınız yeri ve alıcıyı doğru seçin.
"Sizin domainleriniz hakkında" olmadı bu yorum kusura bakmayın.
İçlerinde gayet güzel alan adları mevcut... Hiçbir araştırma yapmadan yorum yapmak zor. Bu kadar domaini de tek tek araştırmak zor açıkçası
,
Hocam dediklerinize katılıyorum fakat verdiğiniz 4 örnek çok basit kaçmamış mı sizce? forum aç kelimesinde rekabet yok denecek kadar az,bu yüzden 2 tane backlink alsanız ilk sıraya gelirsiniz sadece .ac domaini için değil diğer domainler ile bile aynı şeyi uygulasak aynı durum meydana gelecektir.Lakin bunu diğer zor kelimeler de denerseniz bu işin bir hayli zor olacağının kanısındayım