Merhaba Arkadaslar....
Size Nasıl İddaa Oynuyarak Para Kazanılcağını ANlatacam..
Tamamen Reel Bir Olaydır ve İnternetten Degildir Ama İnternet Hesabınız Varsa Misli Bilyoner Gibi Sitelerdende Oynanabilir..
Kendisini Tanıtacağim Kişi : İddaa Uzmanı ve Fanatikde Birkaç Kez Kuponu Çıkmış Bir Kişi Can Tongo'yu Ezecek Bir Tip...
Maçları Nasıl Alıcaz ?
Facebook Grup'dan Özel Olarak Yayınlanıyor ve Profilden Özel Olarak Detaylı Maçlar Gönderiliyor..
Ya Maçlar Tutmazsa ?
Rahat %90 Tutar Oranı ile En Az 3 Maç ile Tutma Garantisi Veriyor.
Peki Bu Gruba Nasıl Katılcaz?
Aylık Bir Fiyat TL Karşılığında 1 Ay Boyunca istediğiniz Kadar Kuponları Takip Edip Oynuyabilirsiniz..
Oynacağınız Paraya Göre Özel Detaylı Maç İstatistikleri ve Kuponlar!
Örnek : 20 TL Yatırcaksanız Özel 4 Maç Alacağınız En Düşük Maç Oranlara Göre 100-300 TL Arasıdır. ve Tamamen Banko ve Tutucak Kuponlar..
Şahsen Kendi Düşüncem :
Kendisine Aylık 50 Tl Veriyorum Nedeni Haftada Bana Rahat 400 TL Kazandırıyor.
Birkaç Bile Bana Paramı veya Kuponu Yakmadı ve Her Söylediği Sürpriz Olsun Herşey Tuttu ve Kendisini Şahsen Öneririm Birkez Bana Barcelona Celtic maçını 0-2 Çifte Şans Oyna Dedi ve Kendisine İnanmadim Degilde Maç Şüpheliydi Sonradan Öğrendimki Barcelona 0-2 Mağlup Başlıyormuş Celtic 2-0 Önde Başlıyor Bana 0-2 ÇŞ Oyna Dedi ve Barcelona 2-1 Almasına Rağmen Kupoon Tuttu ve O Gün 4 Maç Yapıp 20 TL Yatırdım ve 413 TL Aldım..
Size Rahat Haftada En Kötü 1 Maç Bile Yaparak 200 TL Aylık İse Rahat Ayda 5 Kupon İle 1.000 TL Kazandırır.
Eğer Azim Ederseniz 1 Ayda Rahat 2.500 TL Kazanabilirsiniz..
Ödeme:
Paypal & Banka ATM
Detaylı Bilgi Almak İstiyenler:
İletişim :
Msn :
lilwayneminem1@hotmail.com[/url]