Hocam araştırmadan almıyoruz domain. En son aldığımız PR 4 domaini 20$'a aldık. Ama arkasında ki edu, gov backlink zincirini para ile kurmaya çalışsanız kolay kolay kuramazsınız. Bedeli nedir? 20$ sadece. Bende tartışma peşinde değilim fakat sanki bir şey ile itham ediliyormuş imajı olunca insan doğal olarak korumak istiyor kendini. Burada sadece bilgi paylaşmak istedim ve ileride işin diğer püf noktalarında da arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum zaman buldukça. Sizde 7-8 adet PR8 siteye nasıl sahip olduğunuzu anlatın herkes bilgilensin.

Sadece link satmak için değil, burada müşterisi olan ve projelerine link sağlamak için pr'lı domain arayanda bir sürü kişi var. Onlara da yardımcı olmak lazım.

Ben bilgimi paylaşayım eksik görürseniz siz tamamlayın, siz paylaşın ben bildiklerimi ekleyeyim sonuna ama bu şekilde tartışırsak karşılıklı olarak bir yere varamayız.

Size iyi çalışmalar diliyorum.

CyberScorpioN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet pr10'dan tek backlink alınca mümkündür (pr9,8) fakat bu domainler pr9 olduğunda pr10'dan backlinki var mıydı? sonradan millet aman ayıkmasın olayları olmasın? Ayrıca bir sitenin pr10 olması için ne gerekir? iyi bir pr10 site ve yönlendirme kodları ohooo kim bu kadar *********** olmak ve hayatını kaydırmak ister ki.benim anlatmak istediğim bu hocam.Sizinle tartışmak için vaktim yok fakat bir yere çamur falan attığım da yok sadece gerçekleri birazcık göz önüne getiriyorum daha sonra bu gerçeklerin neler olduğunu insanlar öğrendiğinde o zaman da bu kadar rahat olursanız ne diyeceksiniz çok merak ediyorum.