Hayırdır hocam sanki yazım içinde size küfür etmişim gibi saldırıya geçtiniz. Sakin olun biraz. Arkadaş bilgi almak istemiş bende bilgi verdim kendimce siz neye alındınız?
Pr'lı domain almanın anormal olan ne tarafı var? Site almaktan farkı ne? Hergün yüzlerce kişi burada domain site alıp satıyor. Eleştirirken biraz kimi-neyi eleştirdiğinize dikkat edin. Bi algoritma kelimesini duymuşsunuz algoritma aşağı algoritma yukarı... Tek dua öğrenip kendinizi hafız sanıyorsunuz.
Ben her gün 3-4 ayrı ülkeden insanla alışveriş yapıyorum. Domain, site alıp satıyorum. Bana 1 tane sitenizde pagerank 10 ana sayfa backlink gösterin ben susup kenara çekileceğim. Tamam diyeceğim meydan sizin.
Hocam ama ben gösterirsem Allah rızası için bir susun da millet paylaşımını yapsın işine gücüne baksın. Sıkıldı artık bu insanlar çok eleştiren az iş yapanlardan. Lütfen...

çevir kazı yanmasın. Siz pagerank avcısı iseniz bu yeryüzünde pagerank'ı çözebilen başka bir insan evladı yoktur. Pr'nin nasıl alındığına dair en ufak bir fikriniz bile yok başkalarından domain alarak bunu normal bir hareket gibi gösteriyorsunuz sonra da kalkmış başkalarının bilgisini sorguluyorsunuz.

Algoritma hakkında zerre kadar fikriniz yok başkasından aldığınız domainler ile algoritma dersi mi veriyorsunuz hocam?
Nasıl pr aldıysa aldı diye bir şey söz konusu olamaz domainin geçmişini bilmiyorsunuz .
Bana tek bir sitenin backlinki olmadan nasıl pr9 alabileceğini anlatabilirseniz minnettar olurum.
Balık tutmayı öğretemeyen balıkçı örneği ile bir yere varamazsınız ...
Oltayı denize değil ana caddeye sallıyorsun sonra da kalkmış insanlara nasıl balık tutulurdan bahsediyorsun.