Toptan iphone android & Java - Galaxy s3 Java - Android

Takas veya 1 adet için lütfen teklifte bulunmayın. Toptan satıyorum adetli satışım yok.

Yerim İstanbuldadır. Şuan için forumdan 2 arkadaş izmirden yanıma gelip alış veriş yapmaktadırlar. Onlarda toptan telefon alıyorlar ve şuan hatta bitanesi uçakta tekrar mal almaya geliyor.

Ürünlerden bahsedeyim en az 10 adet satıyorum.

İphone Java (Piyasada bulunan en kaliteli java modelidir.) İmei patladıgında kod yazarak imei girebiliyorsunuz. Kutusu Orjinal ince kutudur ve aksesuarlarıda orjinalle aynıdır. Yani çin orjinalidir. Kutu + kulaklık + şarj kafası + usb kablo + kullanım kitapcığı

İphone Android (Piyasada bulunan en iyi android modelidir) Tamamen türkçe İmei patlarsa yada kaliteli İMEİ atıcaksanız vereceğim kodu ekrana girip İMEİ değiştirebiliyorsunuz.Kutusu Orjinal ince kutudur ve aksesuarlarıda orjinalle aynıdır. Yani çin orjinalidir. Kutu + kulaklık + şarj kafası + usb kablo + kullanım kitapcığı

Galaxy s3 java Bu telefon kendi sınıfında yani java modelinin en iyisidir. Ürünün boyutu biliyorsunuz ki ufaktır. Arkasında fileli kılıfı vardır. Ürün kendi modelinin en iyisidir. Kutusu ve aksesuarları full yollanır.

Galaxy s3 Android Bu telefonun 2 modeli vardır. Bu en iyi modelidir. Orjinal galaxy s3 ile aynıdır. Kamerası ve içinde yüklenen yazılımı aynıdır. 3 boyutlu vs. bütün özellikleriyle orjinalle aynıdır. Kutusu orjinal 2 ye ayrılan s3 kutusudur. Bu ürünü orjinal diye satsanızda kimse anlamaz.

Galaxy s3 android 2. kalite bu üründe çok kalitelidir fakat bi üstekine göre fark vardır. Boyutları felan herşey aynı 3g vs. herşey vardır. Kamerası 5MP dir. Daha once kullanmamış kişilere orjinal diye gösteriyorum ve inanıyorlar

Fiyatlar :
iPhone Java : 170 TL
iPhone Android : 270 TL
Galaxy s3 Java : 140 TL
Galaxy s3 Orjinalle aynı olan : 430 TL
Galaxy s3 android : 330 TL

en az 10 adet satış vardır. 1000 adet de alsanız fiyat aynıdır
Tel : 05078623766 - 0542 719 37 38