sabahtan beri çok bilmişlik yapıyorsunuz da ben birşey demiyorum benim bir sözüm mü acıttı sizleri. bu iş yaşa bakmaz evet ben öğrenciyim 24 yaşındayım ama 9 senedir web tasarım işi ile uğraşıyorum söyleyin bana en kralından bir site piyasanın 3de 1 fiyatına yapayım. sizin gibi miktarı küçümsemek kişiyi küçümsemek bana yakışmaz. r10 sizin gibi anlayıştakilerle doluysa bırakın benim için başlamamış olsun zaten. hadi bu mesajımı da silin sözüm ona hakaret ediyorum sizin bütün mesajlarınız bana iltifat değil mi?
Dostum 1. si u ki yaptığın işe saygın yok ki gösterin 3te1 fiyatına yapayım diyorsun burada asıl konuşulması gereken senin gibi arkadaşlar yüzünden piyasanın düşmesi bizim fiyat politikamız değil ben yaptığım işe saygı duyuyorum ve ne aşşağı akam veririm nede yukarı, bu sözlerimide büyük ihtimal ne alakası var konumuzla diyeceksin ama arkadaşlar anlamıştır demek istediğimi...
2. si ise kimsenin sana çok bilmişlik yapması söz konusu değil, sadece yarışma açma kurallarını okumadan gelip buraya komik şeyler yazman güldürdü beni yoksa zamanında 75 TL lik yarışmalara da çalışma hazırlamışlığım ve kazanmışlığım vardır...
3. sü ise miktarı küçümsemek kimsenin haddine değildir herkesin fiyat politikası farklıdır sen 2 ye yaparsın ben 5 e yaparım eğer iki iş arasında kalite farkını göremediysem kendi adıma derimki ben 5 liralık iş yapamıyorum bende 2 liraya yapıcam bundan sonra, bu 30 TL ye logo yapmak 50 TL ye web sayfası çizmek yeni başlayan arkadaşlarımız referans olsun diye yapıyorlar, kalkıp kaliteli bir tasarımcı 30 TL ye logo 50 TL ye arayüz çizmez umarım anlatabilmişimdir...