Veritabani kaybindan once yarismalarda gayet aktiftiniz halbuki. Yeniden uye olunca bildiklerimiz de unutulmuyor degil mi? Yeni uyelik yeni kisilik olmasa gerek.
Trade sifir oldugu halde yarismalara katilan Pek cok arkadas var, sadece siz degilsiniz yanlis anlasilmasin, ancak yeni uyelik alinca yeni biriymis gibi davranmadan once buradaki Eski uyeleri de hesaba katin lutfen.
(birkac yarismadaki calismalarinizin baska tasarimlarin neredeyse birebir aynisi olmasindan mutevellit sizi hic unutanmiyoruz sayin Goksel Sama, yeni uyelik bu kotu hatiralari silemiyor maalesef ki, bunamadik o kadar )
DaykoDesign'i diyorsanız evet hesap benim üzerimeydi ancak davetiye sistemi olduğu için arkadaşım benim hesabımdan katılıyodu yarışmalara, suç atmadan önce araştırsanız iyi olcak. Dilerseniz mailinizi atın referanslarımı gösteriyim, katıldığım 2. yarışma. Bundan sonraki çalışmalarımıda iyi takip et birebir bi logo görürsen bu işi bırcakçam. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim açıklık getirmiş oldum, saygılar.