bunu biraz açıklayabilirmisiniz?mac adresini degiştirmek için yeni bi ethernet kartı mı almak gerekiyor bunun için yoksa ben mi yanlış anladım?
aynen doğru anlamışsın dostum. Mac adresinin değişmesi için ethernet kartının değişmesi yeterlidir. MAC adresi bilgisayarın donanımlarının toplama bir numarasıdır yani işlemci falan da değişse değişir fakat en ucuz ve kolay değişeni ethernet kartıdır. Tak çıkar kullanırsın. (+şuan aynı ADSL üzerinde bir sürü ethernet kartı ile bir sürü hesap yönetiyorum

yani denendi)
Vps satın almıştım ben ona rağmen banlandım.Yeni hesaplarda ya da hesap satın aldığın zaman isim değiştirince sıkıntı çıkıyor.Şu an arkadaşımın eski hesabını kullanıyorum aylardır sıkıntı yok.
Dostum şunu yaptım banlandım diye bir sonuç malesef veremeyiz birçok etken var.
1) sadece banlandım diyorsun buradaki mesele "hesap eşleştirmesi nedeni ile banlanma olur mu?"
2) o VPS IPsi üzerinde senden önce yüklü bir miktar hesap banlanmıştır bir daha kimse o IPyi kullanamaz mesela. Ki aynı IP onlarca insana veriliyor.
Ve VPS, VDS evinizdeki bilgisayardan farkı yoktur. Hatta fazla hesap yönetenlere bir teknik vereyim sistemden anlıyorlarsa kendi bilgisayarlarında sanal sunucu da açıp onun üzerinden adsense girişi yapabilirler. Bu durumda her sanal sunucunun kendine özgü MAC adresi oluşur. Buda sizi ethernet kartı masrafından da kurtarır.
Ayrıca evet her hesap kazandığı tutar farketmezksizin pin falan da gelse ilk 1-2 ay daha büyük risktedir hesap satın alırken kaç aylık olduğunu öğrenin derim.