Aşağıda seçeceğiniz paketler ile gelişmiş özelliklere sahip, sorunsuz mail hesaplarına sahip olabilirsiniz. Webmail ile istediğiniz yerden ulaşabileceksiniz. Antivirüs ve antispam desteği ile güvenilir iletişim sağlayacaksınız. Mail hosting paketinizdeki hesap sayısını istediğiniz zaman arttırın. Yüksek performanslı ve her ihtiyacı karşılayabilecek mail çözümlerinden birini şimdi seçin. Tüm mail hosting paketlerine ücretsiz, anında kurulum ve destek verilmektedir
Mail Hizmetimiz Hakkında
- Yönlendirme işlemi sadece Gelen Maillerin belirlenen mail adreslerine yönlendirilmesi şeklinde yapılabilmektedir.
- Gönderim yapılacak her bir Mail boyutu en fazla 10 MB olabilir.
- Son kullanıcı Mailbox/Alias/Dağıtım Grubu işlemleri, sağlanacak Web tabanlı yönetim panelinden kullanıcı tarafından yapılmaktadır.
- Yedekleme işlemi sistem seviyesinde yapılmaktadır. Yedekler geçmişe dönük 1 hafta boyunca tutulmaktadır.
- POP3/IMAP kullanıcılarının e-postalarının bir kopyasını (outlook) en az 1 hafta süresinde sunucuda bırakması gerekmektedir. Restore talebi 24 saat ile 48 saat içinde yapılabilmektedir.
- Satın alınan kotalar dolduğunda mesajlaşma yapılamaz.
- Son kullanıcıya Outlook, Outlook Express, Telefon (iPhone & Windows Mobile) tanımlamaları ile ilgili doküman sağlanmaktadır. Bu dökümanlara yönetim panelinden erişilebilir.
- Blackberry kullanımı için GSM operatöründen BES hizmeti alınıyor olması gerekmektedir. Bu aktivasyon müşteriye aittir.
- Blackberry kurulum ve konfigurasyonu müşteriye aittir. Gerekli dökümantasyon yönetim panelinden sağlanmaktadır.
- SPAM filtreleme %95 başarı oranıyla sağlanmaktadır.
- Mesajlaşma altyapısının kendi Active Directory hizmeti bulunmaktadır. Dışarıdaki herhangi birsistemle entegrasyonu bulunmamaktadır.