EnginTopcuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel programa benziyor, ilerleyen günlerde deniyeceğim ancak; Tarama süresi 70-80 kısa hocam. En az 120 saniye olması google başarısı açısından daha etkili olacaktır. Birde en azından 3 sayfa gezse muhteşem olur.
Tarama süresi sizden gelen istekler üzerine 100 -110 saniye aralığına alındı ve üyelik tiplerindeki kredi kazanma oranları da bu doğrultuda yükseltildi. Ayrıca site içi tarama 1-3 link iken 2-3 link olarak ayarlandı.

gullpasha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kullanmaya başladım, stabil ve sorunsuz çalışıyor. yapamadığınız birşey varsa sitesindeki videoyu izlemeniz kafidir. o da olmadı özelden mesaj atarsanız arkadaş çok yardımı oluyor.

programı yapan arkadaşa öncekle emekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.
elzem taleplerimi ise yeniliyorum.

iş akışınızın en önünde yandexi eklemek olmalı bence,
Gezinim süresi ort. min. 120 sn. olsa iyi olur,
Gezinim yapılacak gün içindeki zaman aralığını mesela sabah 9-akşam 22 diyebilsek, 10 üzerinden 11 olur.

teşekkürler.
Diğer arkadaşa da bahsettiğim gibi tarama olayı artırılmıştır hocam 100 -110 saniye aralığında ve kredi kazanma oranları da aynı doğrultuda yükseltildi. Ayrıca yandexi eklemek için çalışmalara başladık ve zaman aralığı uygulamasını da düşüneceğiz hocam sizlere gerçekten fayda sağlayacağını düşünüyorum