Bazı arkadaşlar var yaşlarına hürmet ediyorum bazı genç arkadaşlar var gençliklerine veriyorum. Çanakkale ve Kurtuluş savaşını emin olun sizlerden daha iyi biliyorum. 2 Savaşdada akrabalarım Şehit oldu.

Bu dönemde askere gitmek istemeyenlerin çoğunluğu siyasi devlet politikaları yüzünden gitmek istemiyor. Hükümete oy vermiyorum tastiklemiyorum yaptığı politikaları gitmek istemiyorum. %50 oy almış benim yerime gidecek olan partizan vardır elbette.

Kaçakçı pkk lılar öldü diye 120 bin veren devlet, Afyondaki patlamada Şehide 3 -5 bişey veriyorsa (olay maddiyat değil verilen değer buradaki kıyaslama) niye gideyim.

Kurtuluş Savaşı ile Çanakkale ile kıyaslamanız saçma. Orada İstiklal için savaşıldı burada teröristlerle masaya oturuluyor. Ortadaki ciddiyet budur.

Tanık diye aldıkları şahsiyetlere bak hele. Ülke bu halde.
http://www.haberturk.com/gundem/habe...-davasinda-sok

Kaçınız bayramda Şehitliği ziyaret etti? Kaçınız bir Şehit ailesine yardımda bulundu? Toplasam 10 elin parmağını geçer mi?

Oturduğunuz yerden "Askere gitmeyen vatan hainidir, karı kılıklıdır" demek kolay. Bence karı kılıklı olanlar ve vatan hainleri burda artislik yapıp arkadaş ortamında askerliği nasıl uzatırım derdinde olanlardır.

Askerliği batıya düşünce "oh kebab askerlik" demeyide unutmayın çakma askerler.