Kimse kusura bakmasın meragimdan soruyorum neden alternatif bir ürün varken bir çok kişi replika ürün almak için direniyor
Yani şimdi benim butcem iphone 5 almak için yetmiyor ve çinde üretilen tıpatıp ayın kasa olarak olan telefonu aldığımda kimi kandırmış oluyorum kendimi mi yoksa bir cafe de otururken masanın üstüne koyup telefonunmu görmelerini sagladigim arkadaşlarımı mi kandiriyorum yada normal sony kullaklik değilde replika dr beats kullandigim zaman daha mi havalı gözükürüm kısacası piyasada okadar çok replika mal var ki normal bir mağazada bile ürün alırken korkar oldum neden dün büyük bir müzik marketinden cd aldım benden önce biri dr beste kullaklik aldı mağaza çıkışında kullakligi alan adam dışarda bekleyen cocuga elindeki kullakligi verdi poseteki kulakliklla değiştirdi tekrar mağazaya girdi meraktan bende peşinden gittim adam satıcıya ürünü almaktan vazgeçtiğini söyledi onlarda iade etti yani adamlar replikayla orginali değiştirdi sorunsuzca şimdi hal böyleyken ben paranaoyak olmaya başladım yinede zamanınız varsa sormak isterim sizce neden bir insan şahin görünümlü doğan kullanmak ister,

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk