BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ana baba birşey demiyormu bu yaşta vucuduna resim yaptırmaya . yaşın ufak daha pişman olursun.
askerde vardı birisi sildirmeye çalışmış kabarmış "yaralı eşek" derlerdi komutanlar

askerlik var memuriyet var iş hayatı var, hayat toz pembeyse o farklı tabi.
dini boyuta hiç girmiyorum, din deyince şeytanlar toplanır ortamda
Yaşımda ne var hocam 20 yaş cokmu kücüğüm yani

Askerlik sorun değil gibi çoğu arkadaşım öyle diyor. Ama İş hayatına gelince işin rengi değişiyor.

M.A.A adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

http://www.youtube.com/watch?v=E2HZwKvt-Nk

edit: hocam dini açıdan bir şey diyemem ama, ilerde polislik gibi meslekler düşünüyorsanız büyük sıkıntılar çıkarabilir.

Haklısınız hocam ama polislik geçti benden çoktan

KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşların dediği gibi önünde daha iş hayatı var. Pek görünmeyen bir yere yaptırırsan bu sıkıntı olmayabilir ama bir de askerlik var. Bir de benim bilgim yok ama kilo alıp verdikçe deforme oluyorsa bu dövmeler, bu yaşta yaptırman da sıkıntı olabilir.

İlla yaptıracaksan da yazı yazdır bence.
Zaten resminli dövmeden geçtim yaş ilerledikçe saçma geliceğini biliyorum

Yazıya biraz daha sıcak bakıyorum.

technic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş hayatını, askerliği hiç dert etme. Eskide kaldı o olaylar. Vücudunda 10'a yakın dövmesi olan polis tanıyorum.

Ama şu çok önemli, vücudun kapatılabilecek kısımlarına ve sıkılmayacağın birşey yaptırmalısın. Zaten 2-3 sene sonra orda dövme varmı yokmu unutursun. Ben ilk lise 3'te yaptırmıştım
Sıkılmayacagım şey yazı olucaktır hocam

Lone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim arkadaşım yaptırdı ertesi güün doktora gitti şimdi lazerle orayı keseceklermi bişeyler olacak İyi düşün .
Pişmanlık olayı gerçekten kötü

Yazdırması sildiremesinden daha cok pahalı ve zahmetli birde