Değerli bilgiler ve seviyeli aynı zamanda faydalı tartışmalarınız için her ikinize de teşekkür ederim. Ben aslında kriterleri belirlerken SEO'ya uyumlu yazmıştım ancak bu o kadar da önemli değil. Benim için en önemlisi giriş-gelişme-sonuç bütünlüğü içerisinde bilgilendirici makalelerdir. Bu ister otorite olarak yazılsın isterse okuyucu ile konuşur gibi olsun, önemli olan hitap edebilmesidir. Dolayısıyla, her ne kadar henüz sadece 2 kişi katılmışsa da, katılmayı düşünen arkadaşlardan ricam güzel anlatım, anlam bütünlüğü ve biraz nesnel yazılar göndermeleridir.

Katılım için en az 20 makale demiştim. Az kişi yazdığına göre herhalde bir yerlerde yanlış yaptım. Açıkçası ben de makale yazabiliyorum ancak bazı konularda zaman zaman kendimi tekrar etmeye başladım o nedenle de bu yarışmayı düzenlemek istedim.

Son olarak, makaleler rewrite olabilir benim açımdan sorun teşkil etmez. Bunu kopya içerik olarak görmüyorum. Ama 400 kelimelik bir makale için sadece 2 kişinin makale göndermiş olması da düşündürücü. Demek ki sadece 2 kişi kalemine gerçekten güveniyor.