EditAbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sadece ovh ye olan aşırı kullanımın redstation a yapılıp onlarında türklere karşı tutum almasından korkuyorum.

Arkadaşın sorusuna gelince redstation güzeldir hoştur dakikalar içinde ticketa geri dönüş olur, hattımda problem var dersen makinayı sökerler kendi işletim sistemleri ile test ederler. KVM den denk geldim bir kere

1 GB Hattı sonuna kadar kullanırsınız kullanmasına ama sadece 2 belki 3 gün sonrasında uyarı gelir devam edersen önce 100 mb sonrasında hesap silinir. (Forumda bi arkadaşımın başına geldi sonrasında hesap sahibi ismi ile olan kredi kartı bile kullanamazsın.)

OVH gibi değil yani normal kullanım için alacaksanız hiç çekinmeyin yardımcı bile olurum.

En çok dikkat ettikleri ise spam hiç acımaları yok kesinlikle.

Bildiklerimi nacizhane aktardım aman polemik olmasın.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:04:36 -->-> Daha önceki mesaj 22:03:06 --

Sipariş formunda 30 ip bile istesen önce sadece 4 aktif ederler sonra mail gelir ne yapıcaksın nerde kullanacaksın diye inandırırsan diğer ip leri tanımlarlar bunun nedenide spam a acaip karşılar.
siparişte esxi5 belirttim sanallaştırma için kullanacağım dediğimde peki buna inanırlarmı zorluk çıkartırlarmı ? o firma üzerinden sanal sunucu hizmeti sağlayan firmalar muakkak vardır. Ek ipleri almak için nasıl bir yol izliyorlar bize tavsiyelerde bulunurlarsa forumdaki herkese yardımcı olmuş olurlar.