Arkadaşımız css ile ilgili sormuş tesadüf şimdi rastladım,
şuna bakabilirsiniz.
İkinci olarak özelden bir soru gelmiş. 43 yaşında bir abimiz peerfly'a ücretli veya ücretsiz kayıt yaptırmam konusunu sormuş. Daha önceden yazmışım. Bu tarz bir olaya karşıyım. Geçmiş yazılarımı okursanız neden karşı olduğumu açıklamıştım.
Benim tavsiyem mutlaka peerfly diye düşünmeyin oldukça sağlam başka şirketlerde var. Hatta ilk denemeleriniz olacaksa daha basit ve kolay kabul eden ama muhtemelen size para ödemeyecek bir şirkete bile girip çok küçük denemelerle deneyim kazanmanız gayet iyi olur. Bunu öğrenmek için yaşın hiçbir önemi yok. Daha önce verdiğim mail adresime kimlerden neler geliyor. Ve gerçekten insanlar ilgi ile sisteme başlıyor. Sadece dirençli olup, araştırmak gerekli.
Kolay gelsin.
Edit. Son anda gördüğüm bir başka soruya da yanıt vereyim. Bence şu an kredi vs çekmeyin. Varolan ilgili sitenizden belirttiğiniz adsense geliri geliyorsa biraz daha yüklenin birkaç ay o sitenizde çalışın sonra buna kaynak yaratmış olursunuz. Kredi ile veya başkasından borç alınarak yapılmasını şahsen ben tavsiye etmem. Ama son karar her zaman size aittir.
Edit2: Dün birisi şu fotoğrafı paylaştı. Altına ne yazmış tahmin edin bakalım