Yaklaşık 2 aydır (12 Eylül'den bu yana, ilk mesajım konunun 5. sayfasında mevcut) programı deniyorum. gözlemlerimi yazayım:
  • Program, doğru kullanıldığında son derece olumlu sonuçlar veriyor.
  • İlk 10 sayfadan sonrasını taramama özelliği kötü gibi gözükse de çok iyi düşünülmüş. Hangimiz Google'da bir şey ararken 10. sayfaya kadar gelebildik ki
  • Program, Google hitlerini arttırmak bir yana, Alexa sıralamanızın iyileşmesi için bire bir. 80 gün içerisinde, tamamen doğal miktarlarda 4-5 kelimede ziyaretçi çekimi yaptım ve Alexa sıralamam 1.2 milyondan 460bine kadar yükseldi.
  • Bana göre tek eksiği, 2 görüntülemeye bir kredi vermesi. 0.5 oranı böyle bir sistem için düşük kalıyor.

Programın doğru kullanılmasını da şöyle açıklayabilirim. Sitenize ziyaretçi çekmek istediğiniz anahtar kelimeyi programa girerken, o anahtar kelimenin aranma hacmini de Google AdWords Anahtar Kelime Aracı ile tespit etmelisiniz. Ayda 100 adet aranma hacmi olan kelimeyi siz programa girer ve sitenize saatlik 2 ziyaretçi gönderirseniz, bu ayda 1500'e yakın aranma sayısı eder ki bir anda gerçekleşen bu değişim Google'ın gözünden kaçmaz. Ondan sonra Google Sandbox'a kadar yolunuz var, aman dikkat

Yükselmeyi amaçladığım anahtar kelimelerin de neredeyse tamamında ilk 2 sayfaya yerleştim. Yeter ki programı doğru kullanın