Benim bu domainlerimle ve benim ile iligli alaycıl bir tavır var. Arkadaşlar bir düşünün bakalım kim 80,000,000 $ domain satmış? ismi lazım olmayan bir siteye domainlerimi satışa koydum.
Mantık şu arkadaşlar.
1- Adı lazım olmayan sitede en ustte cıkacağım için çok insana seslenmiş olucam. Bir 250 tl ye domain satan kişiye 51 kişi bakmış. Benim domainlere ise 362 kişi bakmış.
2- Benim domainleri merak eden ve bu şekilde forumlarda konu açan arkadaşlar. Aslında istemeden de olsa reklamımı yapmış olur. Bu sayede bu linklerden herhangi birini tıklayan benim asıl siteme girer ve ordaki domain satış sayfasını tıkladıklarında asıl fiyatları görür.
3- Gerçekten ederi 250 tl olan bir domainin fiyatını eğer 80,000,000 $ yazarsanız. Bu şekilde reklam olur ve çok insan bunu duyar. Çok insan yönlendirilmiş siteye giriş yapar.

İsmi lazım olmayan sitede benim gibi bir kaç kişi var bu şekilde siteleri bir birine yönlendiren. Domainlerin ederlerinin benim gözümde değeri 50-2500 tl arasında. Farkında olduğum bir durum arkadaşlar. Keşke birisi arasaydı da pazarlık yapsaydı ben güzel bir şekilde sebebini açıklardım bu duruma gelmezdi.

Benim en çok kırıldığım şey şudur. Benim adimla ve soyadımla dalga geçildi. Yakışmayan bir hareket.