üstad programa kayıt oldum ama kullanıcı bulunamadı diyor, sizden onay mı gelmesi gerekiyor. başka bir sorum daha olacak. şirkette 3 bilgisayar kullanıyorum ben, 3üne de kurmak istiyorum, aynı ip olduğundan sıkıntı olur mu?
ya da böyle birşeye izin var mı?
Kullanıcı bulunamadı diyorsa kullanıcı adı veya şifrenizi yanlış girmişsinizdir hocam şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum bölümünden alabilirsiniz. Ayrıca aynı ip de maleesef ki program girişe izin vermemektedir ziyaretçilerin tekil olması ve kaliteli olması açısından böyle bir yapılanma oluşturduk.
Hocam Kullanıcam Kullanmasına güzel Programda Programı ne zaman calıştırsam System Progressive Protection Adlı virüs Bilgisayarıma bulaşıyor..
Bahsetmiş olduğunuz isim virüs değil kullanmış olduğunuz internet security programının uyarısıdır. Koruma amaçlı program çalışırken vermiş olabilir başka programlarda da muhtemelen aynı durumu söz konusudur. Programı güvenle kullanabilirsiniz.
Yeni aktif olan bir yazılımın 700 aktif üyesi olması biraz optimistik olmamışmı sizce hocam ? Pek inandırıcı gelmedi. Artık bu tarz programları kullanan pek fazla kimse kalmamışken hemde. Program ek olarak sisteme ekli proxyler ile ziyaretçi gönderimi yaparak reklam amaçlı bir şişirme mi söz konusu ? Ayrıca yazılımcınız kim çok merak ettim.
Toplam üye sayımız şu an itibariyle 700 den fazladır sistemde ne olup bittiyorsa size aynısını iletmekteyiz herhangi bir kandırmaca kesinlikle yoktur belgelerle gösterilebilir. Bütün üyelerimiz bireysel kullanıcılardır bilgisayarlarında programı çalıştırarak ziyaretçi alışverişi sağlanmaktadır herhangi bir şişirme kesinlikle bulunmamaktadır.
üye sayısını ve online sayısını da anlık görmek gerekir bence.
Programda online ve üye sayısı eklentisi bilgilerin şeffaf olması ilkesine dayanarak web sitemize eklenecektir.