SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rahatla hocam ne alexaya , ne pr ve de hite ihtiyacım yok ; çok şükür istediğim kelimeyi google de ilk sıraya çıkartabiliyorum ; ama şuna dikkat et derim daha forumda wordpress kurmayı bilmeyenler var daha forumda wordpress kurmak için 200 tl bana ödeyen var daha forumda saymakla bitmez ; herkes forumda pro değildir amatörden başlar kurdu olur..
saygılar bırakalımda millet okusun babacan

Ben tartışmak için değil, makalenin bilgi içermediğini belirtmek için yazdım konuya ama farklı frekanslardan çaldığımız için aslında uzatmak istemiyorum. Alpinux, The_joker ve konuda yazılanları okuyan arkadaşlar ne denilmek istediğini anlıyor. Ayrıca piyasası 10-20 TL bir şey olan WordPress kurulumunu bilmeyenin amatör olması ayıp değil; senin böyle basit bir işlemden, 200 TL alman ayıptır bence. Amacın paylaşımsa sırf kurulum için 200 TL almayıp o insana bu işi muhtaç olmadan yapabileceği kaynaklar gösterirsin. Ticari boyutuna gelince de 10-20 TL alır kurarsın. Daha fazla konuya herhangi bir şey yazmak istemiyorum. İkili tartışma ve gereksiz polemiklerde bulunmak tarzım değildir. İyi geceler dilerim.