delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sitede kendi sayfalarıma reklam paylaşımı oluyor benim istediğim başkalarının sayfalarına reklam paylaşımı
oyle bir sistem bulursan banada haber ver bir kac kilo almak isterim hocam sen yenisin galiba.

dusunsene 50 milyonluk sayfalara reklam atiyorsun, ama zengin olmak o kadar kolay degil.

ImyJadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TUANAM bu önerdiğin sistem güvenilirmi hocam ? Birde paylaşırken ....... aracılığı ile falan yazıyormu gönderi üstünde ?
sistem kesinlikle guvenilir ben 3 aydir kullaniyorum yazdim ama bundan one yine ayni arkadasa ait olan www.faceyazilim.com sistemini kullaniyordum ve arkadas sag olsun sistemi gelistirdi ve suan ki sistem saat gibi duzgun calisiyor.

eskiden ....... araciligi ile paylasti, yaziyordu ama artik yazmiyor.

forumda nippy yada nippy.in seklinde taratirsaniz tanitim konusunu gorebilirsiniz, sistemi yazan arkadas (Serhat) ile telefonda gorustugumde r10 da bazi olaylardan dolayi kustugunu/sogudugunu soylemisti ve ondan olsa gerek konusunu takip etmiyor.

tekrarlamam gerekirse sistem guvenilir zaten sifre vss vermiyorsunuz, halen varmi bilmiyorum ama 3 gunluk ucretsiz kullanim veriyordu yeni uye olanlara.

bana gore tek eksi nokta fiyatinin sayfa basi 10tl olmasi tek sayfa icin 10tl bir sey degil ama sayfa cok olunca fiyatta artiyor tabiki.