LordHaseky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seni yoruyoruz akşam akşam ama, şöyle bi sorum var, o noktayı tam anlayamadım.

Misal veriyorum İzmir adliyesi sadece kadrolu alım yapıyor, Aydın Adliyeside sadece sözleşmeli alım yapıyor.Ben her ikisinede başvurabilir miyim? Ben şöyle biliyordum (siz daha iyi bilirsiniz), hem kadrolu hemde sözleşmeli iki alımıda birden yapan tek bi adliyeye başvurabiliyoruz şeklinde.
3) Başvuru yeri ve şekli:
Başvuruların sınavın yapılacağı adalet komisyonu başkanlıklarına veya buralara gönderilmek üzere mahallî Cumhuriyet başsavcılıklarına yapılması gerekmektedir. Mahallî Cumhuriyet başsavcılıklarına yapılan başvurulara ilişkin evrak, masrafı ilgilisinden alınmak suretiyle aynı gün acele posta servisi (APS) ile ilgili adalet komisyonu başkanlığına gönderilecektir. Posta ile veya diğer iletişim araçlarıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. (Sınav başvuruları adalet komisyonu bazında yapılacaktır. Ancak, atanmaya hak kazanan adaylar adalet komisyonlarınca Ek–1/A ve Ek–1/B listede gösterilen merkez ya da mülhakat adliyelerinden birinde görevlendirilebileceklerdir.)

Adaylar yalnızca bir adalet komisyonunun yapacağı sınava müracaat edebileceklerdir.

Evet dediğiniz gibi, bende yukarıya yanlış yazmışım. Tek komisyon oluyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:15:45 -->-> Daha önceki mesaj 23:10:27 --

Örnek ;

Diyelim ki ;

Adana adliyesi hem kadrolu hem de sözleşmeli alıyor : ikisine başvurabiliyoruz.

Bir komisyonda tek alım oluyorsa;

Mersin adliyesi sadece kadrolu alıyor | Tarsus adliyesi de sadece sözleşmeli alıyor

Ya Mersin'i ya da Tarsus'u tercih etmek zorundayız.

Adaylar yalnızca bir adalet komisyonunun yapacağı sınava müracaat edebileceklerdir.