Yüzümdeki sorun nedeni ile delirmek üzereyim öncelikle sorundan bahsediyim yüzümde yaglanma sivilce hafif az siyah noktalar sorunum vardı son 5-6 gündürde burnumdan çapraz olarak dudaklarımın yanına dogru kızarıklık soyulma oluştu bunu takmıyordum zamanla geçer diye düşündüm yüz maskesi yüzünden oldu sanırım o soyulma ayrıca yazdan kalma sırtımda kabarcık ve büyük sivilceler meydana geliyordu.
Cuma günü cildiye'ye doktora gittim doktor elinde büyüteç ile direk kızarıklık soyulma olan bölgeye baktı başka dedi birde sırtımda kabarcık ve sivilce var dedim orayada normal olarak baktı sonra oturdu yazmaya başladı yüz ve sırt için ayda 3 defa kullanılacak "elocon pomat" verdi saçında kepeklenme oluyormu dedi oluyor diyincede konazol şampuan verdi bunuda yüz sırt ve saça sür banyo yaparken 5 dk beklet dedi eczaneden dün aldım bunları eleconu yüzüme sırtıma sürdüm bi süre sonra yıkadım baktıgımda yüzümü beyazlattı sivilceler ortaya çıktı kızarıklık duruyor sırtımda beyazladı anlamadım gitti şampuanın etkisini daha fark edemedim ben doktora sivilce yaglanma siyah nokta için gittim mahvetti elcondan sonra yüzümde kaşıntıda başladı piskolojim yerinden oynadı resmen bu ilaçları kullanan bilgisi olan bir kaç yorum yapabilirmi
edit: bir markanın krem şampuanı gibi birşey verdi daha almadım onu ve bu verdigin ile saçını yıkarsın dedi diger verdigide var bir dedigi bir dedigini tutmadı doktorun