vdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki kalacak yer ayarlıyorlarmı ? Sordum üniversite öğrencisi değilsen DİĞER/Hazırlık yap başvururken dediler yaptım.
günü birlik cuma akşamı çık c.tes orda c.tesi akşamı dönüş kalacak yere gerek yok

salvo_wm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben kişisel gelişim girişimcilik kitapları okudum. onları uygulamak için de belirli bir çevreniz, paranız ve en önemlisi şans sizden yana olması gerekiyor. yani nereden bakarsanız bakın. sonuçta kaderiniz de varsa zengin olursunuz yoksa istediğiniz zirveye katılın istediğiniz kadar kitap okuyun yine asgari ücrete talim. şuandaki sistemle zaten uzun yıllar daha asgari ücretle çalışmaya devam....
aynı fikirdeyiz hocam, siz uzun yıllar asgari ücretle çalışcaksınız belki kaderiniz gülerse zengin olursunuz
Siz baştan kaybetmişsiniz. Sistem dediğiniz gibi çevre, para vs. ama tamamen bunlara bağlı değil. Bu düşünceden vazgeçmeniz kişisel gelişim noktasında kendinize büyük bir vizyon katacaktır.
Bu arada siz nasıl zengin olunur tarzı kitap okuduysanız bu kitapların temeli şuna dayanır yazar nasıl zengin oluncağını gayet iyi yazar sizde okursunuz yaparsam zengin olurum diye düşünürken adam aslında bu tip kitap satarak zengin olmuştur.