Google bir kişinin birden fazla hesap kullanmasını yasaklıyor dostum yani google'ın hesaplarında eşleşemeyecek bilgiler kullanman gerekli. Cevabım biraz uzun olacak ama bilmeyen arkadaşlar baya var sanırım.

İsim soyisim AYNI OLABİLİR
Senin de dediğin gibi binlerce aynı isimde insan olabilir ülke içerisinde.

Banka IBAN no KESİNLİKLE FARKLI OLMALI
Aynı olması gibi bir durum söz konusu dahi değil. Kesin banlanır demiyorum fakat tespiti en kolay ve her ay göz önüne gelen veri budur.

Adres KESİNLİKLE FARKLI OLMALI
Adres pin onayından sonra değiştirilebilmektedir. Farklı bir zarf vs gelmeyeceğinden sallama adresler yazabilirsiniz.

Telefon Farklı Olmalı
Aynı telefonu birkaç hesaba girerek ödemeler aldım fakat girilmemesini öneririm.

Kurtarıcı mailler Farklı Olmalı
Aynı kurtarıcı mail kullanmak heralde komedi olur ücretsiz bir ürünken.

Giriş yapılan cihazın IP adresi Farklı Olmalı
Kesinlikle demiyorum çünkü ben ve bir sürü arkadaş aynı IP'den 1den fazla hesap yönetiyor ve ödeme alıyor. Ama şart değilse olmamalıdır.
Sonuçta ikinci elde 100-150 liraya internete giren telefonlar satılmakta.

Giriş yapılan cihazın MAC adresi Farklı Olmalı
MAC adresleri bilgisayarın donanımları tarafından oluşturulur ve IP'ye bağlı olmayan sabit bir numaradır. Bu bilgi modem resetleyerek IP değiştirenlerde yakalanılacak noktadır.
Bunu da değiştirmenin yolu vardır. MAC adresi en son çıkış noktası olan Ethernet Kartı tarafından oluşturulur ve fiyatı 5-25 TL arasında değişmektedir

Yukarıdaki bilgilerin doğruluğu tarafımızca yaklaşık 3 yılda 40-50 civarında adsense üzerinde tespit edilmiştir
EDİT: Bu arada bu bilgilerin tümünün bile aynı olması kesin banlanacağınız anlamına gelmez, farklı sayısı ne kadar artarsa o kadar sağlamdasınız demektir.