AlanAdiHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önceki açtığım konularda teklif verenlerin bir çoğu görüştüm deneme amaçlı aldığım sunucularıda test ettim hiç biride beni memnun etmedi ve bizzat yine bu forumdan murat özsaygılı beyden 3 adet sunucu kiraladım dalga geçicek zamanım hiç yok olamazda

doğru düzgün şişirtme fiyat veren olduğu sürece asla o kişiden sunucu almam

konuya birden fazla cevap yazmıcam sadece kısadan şukadarını diyim ben size teklif yollucam diyipte yollamıyan müşteriyi hiçe sayan adamlarla ve konuşma tarzı doğru dürüst olmayanlardan asla sunucu almam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:44:40 -->-> Daha önceki mesaj 03:37:58 --

siz ilk önce attığım emailleri okuyun ondan sonra yorum yapın bana dediğiniz şey biz size özel teklif fiyat belirleyip yollucam dediniz ama halen ortada bir teklif emaili yok bana listenizde olan ve benim işimi görmücek sunucu modellerini yolladınız herneyse zaten ihtiyacım kalmadı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:46:47 -->-> Daha önceki mesaj 03:44:40 --

dalga asla geçmem uygun fiyat veren kim olursa sunucuyu kiralarım üç aşağa 5 yukarı pazarlık ederim pazarlıkta sünnettir

üstad , müşteri ile doğru düzgün konuşmayan firmadan sunucu almam demişsin , ama senin türkçe de muazzam değil.

"almıcam , görmücek ,yollucam , geçicek " gibi