Sayın R10 kullanıcıları öncelikle Merhabalar,

Elimde 2 adet şuanlık kaliteli domainler mevcut, teklif usulü satışa çıkarıyorum.

Domain adresi : http://www.Futbolizle.net
İstenen minimum fiyat : 200
Domain kayıt tarihi : 2012
Banlı olduğu sponsor varmı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır
Açıklama : Domain ile ilk akıla gelen ''Futbol izleme sitesi'' oluyor tabiki. Domain'in kalitesini ve yapılacak projeleriniz için harika bir domain.
Şu şekilde düşünmek gerekirse ''Euro futbol izle'' kelimesi bile bu domain ile sitenizi uçurmaya yeter. Canlı futbol izle, maç izle gibi kelimelerin inanılmaz hit aldığını hepimiz biliyoruz.
Domaini fazla övmek istemiyorum, ve teklif verenlere bırakıyorum. Bu işlerden anlayanlar, domainin kalitesini ve değerini iyi bilirler.

Domain adresi : Http://www.Cakiltaslari.net
İstenen minimum fiyat : 150
Domain kayıt tarihi : 2012
Banlı olduğu sponsor varmı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru varmı : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Hayır
Domain ile daha önce verilen servis : 2011 yılının Fox TV'de oynanan en çok bayanlar tarafından izlenen bir gençlik dizisi Çakıl Taşlarını duymayanımız yoktur.
20 bölüm çekildi ve fazla rekabet olmadığı için, sezon finali koyuldu. Tekrar kanal anlaşmaları sürülen Çakıl taşları dizisi, hayranları tarafından sürekli izleniyor.
Cakiltaslari.gen.tr alan adının dahi, günlük tekil istatistiklerini incelerseniz 4-5 K hit alıyor. Dizinin yanı sıra, bir aşk domaini için ideal ve kaliteli bir isimdir.
Aşk olayından da geçtim, ihlacat ve ticaret yapmak için, mermer, taş satışı vs yapılabilir. Ayrıca küçüklüğümüzün vazgeçilmez çizgi filmi ''Çakıl taşları'' unutmamamız gerekir.
Ve hala izleniyor, çocuklar tarafından. Şebnem ferah ve bir çok ünlünün şarkı ismi olan ''Çakıl taşları'' hala şebnem ferah fanları tarafından izleniyor. Unutmamak gerekirse, şebnem ferahın ve ayrıca Ümit besen'in en popüler şarkılarından birisi çakıl taşları...

Her projeniz de yer verebilirsiniz ama diziyi beklemenizi öneriyorum.
Milyonlarca Çakıl taşları dizisi fanı var...

Ticareti olan arkadaşlara öncelikle domain teslim edilir, daha sonra ücret alınır.
Ödeme stili olarak, Misli veya Paypal olarakta kabul olur.

Teklifleriniz her zaman değerlidir,
Hayırlı akşamlar dilerim.