Bu açıklamanın gerçekten samimi bir şekilde yazıldığına inanıyorum öyleki adam haklı veriler silindi takip edemiyoruz sıfırdan der tekrardan koydurttururdu reklamları size dediği gibi kendisininde.
Yayıncı arkadaşlarda eminimki anlayış gösterir iki tarafada Allah kolaylık versin.

Royal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Reklamlar.com.tr 2012 Temmuz ayında Labi_du ile birlikte aktif oldu ve aktif olduğu günden itibaren gayet güzel birşekilde çalışmaya başladı.
Ardından sunucu ve yazılımsal problem yaşanması sebebiyle problemler meydana geldi. Bu proje bu durumda iken bazı özel sorunlar sebebiyle Sıtkı ile ticari ortaklıktan ayrılma kararı aldık.
Problem 2 ay civarında devam etti hal böyleyken sitemize bir spam virisü bulaştı ve
Reklamlar.com.tr olarak ortalama 2 ay kadar yazılımsal olarak ve virüs problemleriyle alakalı olarak kapalı kaldı.
Yazılım yurtdışı menşeyli olduğu için istediğimiz gibi mudahalede bulunamıyorduk ve biz bu süreçte reklamveren ve yayıncılarımızın zarar görmemesi için elimizden geldiğince problemi çözme çabası içerisinde olduk ve problemi veri kaybı yaşamadan çözdük.
Kullanıcılarımız tabiki mağdur durumda kaldılar ancak biz tek taraflı düşünmek zorunda değildik. Ödemelerinizi birşekilde yapacağız dedik ve ödeme durumunun zamanının gelmesini bekledik.
Bizim ödemeleri yapmama gibi bir düşüncemiz olsa idi biz sistemi aktif etmez veriler kayboldu diyip işten çok kolay birşekilde sıyrılabilirdik.
Bu bizim ne ticari anlayışımıza nede ismimize yakışırdı ve böyle birşeyi kabul etmedik.
İletişim konusunda evet telefonla iletişimde problemler yaşanmış olabilir kabul ediyorum sadece mail ile problemleri çözüme kavuşturabiliyoruz ve bu konuda sizinde gördüğünüz üzere çok zaman kaybediyoruz.
Ödemenizi şugün yapabiriz diyemiyoruz çünki firmasal olarak ticari bir problemle karşı karşıyayız bu durumda bizim kimseyi mağdur etmeyeceğimizi tekrar tekrar yinelemek isterim.
Siz değerli arkadaşlarımdan ricam empati yapıp bizimle aynı düşünceler içerisinde düşünmeleri ve biz budenli büyük problemler içerisindeyken bize destek olduğunuzu göstermeniz olacaktır.
Anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum.