Arkadaşlar netfreehost.info free reseller hostingdir, bana aittir, arkasında awardspace.com, runhosting.com, zettahost.com, resellercluster.com gibi internette bilinen tanınan güvenilen büyük firmaların hosting hizmetini vermektedir.

Site üzerinden Free yada Ekonomik hosting alabilirsiniz, ekonomik hosting alırsanız bunda benim komisyonum vardır (free reseller olduğumdan) isterseniz yukarıda verdiğim linklerden beni aradan çıkartarak alışveriş yapabilirsiniz ancak fiyatlar aynıdır hatta daha pahalıdır, neden öyledir bende bilmiyorum, (reseller sahiplerini korumak için olabilir) isterseniz yukarıdaki linkleri gezip pazar incelemenizi kendiniz yapabilirsiniz.

Uzun lafın kısası netfreehost.info üzerinden yapacağınız alışverişlerde bana katkı sağlamış oluyorsunuz şimdiden teşekkür ederim.

www.netfreehost.info

Hosting paketleri aşağıda göreceğiniz üzere 2 adettir, biri ücretsiz diğeri ekonomik pakettir.

Kendinize özel (daha fazla özellikli) bir paket isterseniz reseller panelden oluşturma şansım var böyle bir ihtiyaç durumunda PM atarsanız özel paket oluşturabilirim, ancak özellikler arttıkça fiyat da artıyor, ben oluşturur size fiyatını bildiririm hesabınıza uygun olduğunu düşünürsenizde alırsınız yada almazsınız kaybedecek bir şey yok.

Önemli not: Hosting alırken bana şahsi olarak hiç bir ödeme yapmayacaksınız, alım işleminizi netfreehost.info üzerinden başlattığınızda sizi "order.runhosting.com" a atacak ve işleminizi runhosting.com yani ana firmadan kendiniz yapmış olacaksınız.

Ücretsiz Hosting

FREE Hosting Plan$0.00/m
250 MB Disk Space
5 GB Monthly Traffic
1 Domain Hosting
MySQL(v.5)
PHP5, Perl, CGI-BIN
Email, SMTP, Webmail, POP3
Free vs. Paid Web Hosting

Yada,

Hesaplı Unlimited Hosting

Unlimited Disk Space