yarışma sahibi arkadaşın başlığını kirletiyorum gerçekten üzgünüm ama söylenmesi gerekenler var.

paintte bişeyler çizip forumda profesyonel ( ki bunu genellikle profosyonel, proffesyonel olarak yazıyorlar) tasarım işleri yapılır diye başlık açıyorlar.
Herkes haddini bilecek 12-13 yaşındasınız 2-3 katı yaşında insanlara kalkıp dil uzatıyorsunuz.
Bilmemek tabi ki bir ayıp değil bilmeyip biliyorum diye geçinmeyin biz ona kızıyoruz.
Ben grafiker değilim bu kadar sinirim atıyor, grafiker arkadaşları gerçekten takdir ediyorum bu kadar sakin kalabiliyorlar bu konuda.

kimseden GSF diploması beklemiyorum ama en azından bir portfolionuz olsun. Gidin bir ingilizce öğrenin de 2 tutorialda birşeyler öğrenin ya. bu pişkinlik nedir arkadaş utanmadan cevap veriyorlar bir de.

teneffüste kantinden hamburger yemek için 10 liraya hazır logo çizenlerle savaş veriyor grafikerler. forumun hiçbir bölümünde bu kadar emek isteyen başka bir bölüm yok, ona rağmen en az moderasyon yapılan yer yine burası.

Kaliteli tasarım yapan insanları bu şekilde burdan kaçırıyorsunuz, son grafiker de r10 dan ayrıldığında sitelerinize ne koyacaksınız merak ediyorum.