Uzun soluklu çalışma ile film tanıtımı, makale isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Elimde hali hazırda 150-200 kelimelik film makaleleri de bulunmaktadır.
Filmi istediğim gibi anlatırım, seoya uyumlu olması için her noktaya -
film izle-izle film--
izle-3d-izle-bunu da izle- şunuda izle istediğim sayıda koyarım. Bana travma geçirtecek iş veren istemem

ha seversem o başka gece 02:30'da arayabilir tanıtımı yetiştirebilir misin? diyebilir.Sitemi sahiplenirim tembellik eder az film yüklersen, söylenirim.Bende izleyiciyim sonuçta beklentilerim var.

Tam konumun üstüne yazan frankly'nin girdiği başlığa daha çok kişinin bakması beni çok kıskandırıyor
Anlıyorum ki bu ,tutmadı

O zaman ;
*Sizin adınıza,gün içinde belirlenen saat aralığında; online msn ve telefon destekli çalışırım
*Makeleyi beğenmez iseniz ,ödemesi yapılmış dahii olsa tekrar, tekrar ve tekrar yazarım
*Yazmayı en sevdiğim özgün içerik konuları; Film, dekorasyon, motorsiklet, kendi ortaya çıkardığım yemek tariflerim ve ürün tanıtımlarıdır.
*Asıl mesleğim PR'lık yani Halkla İliş.,Yeditepe ünüversitesinde öğrenim gördüm
*Yazarken eğlenmekten hoşlanırım, üstün körü değil severek yazarım.
Bu samimi yaklaşım size ne kazandırır;
*İşimi profesyonelce yaparım al bakalım makaleyi ver parayı bıdı vıdısını tekrarlayıp, size ne olduğu belli olmayan, 20 dakikada yazılmış, içerikler vermem
*Toplu anlaşmalarda, belirlenen saatlerde daima içeriğe, yazım aşamasında dahii ulaşabilir,göz atabilir,değişiklik isteyebilirsiniz.
*SİZİN TARAFINIZDA, SİZİNLE ÇALIŞIRIM
Telapatik yeteneğim henüz gelişmedi.Evelallah çözücem ama bu sorunuda, şimdilik mesaj atmanız lazım