Konuda herhangi bir referans linki yok. Yasak referanslı linkler için. Referans linki olmayan birçok konunun kilitlendiğini gördüm moderatörler de koyduğu yasağı unutuyor galiba.
referans linki olmayıpda kitlenen konuları bende görebilirmiyim merak ettim?ben burda bir site hakkında bilgi veriyorum işin riskinden olumlu olumsuz her yanından tecrübelerimden yaşadıklarımdan ufak parçalar paylaşmışım.sitenin bir reklam şirketi oldugunu bu sayede para kazandıgını belirtmelerine rağmen bu sitenin üyesi oldugum halde inanmadıgımı belirtmişim.sizcede diğer konulardan ayrılcak birçok yönü yok mu konunun?
yorum ve düşüncelerinize saygı duyuyorum sizin ve sizin gibi konuya dahil olan arkadaşların.bir yanlışlık oldugunuda düşünmüyorum.zira yönetici arkadaşlarında konuyu kilitlemeyerek görev dışına çıktıklarını da düşünmüyorum.saygılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:18:39 -->-> Daha önceki mesaj 03:13:18 --
https://www.r10.net/internetten-para-...lanmistir.html
burdaki ayrıntıya dikkat edelim.
Son dönemde artan ve hâlen süregelen şikayetler ve neredeyse tüm konularda başgösteren ikili tartışmalardan ötürü, ve ayrıca forum üyelerinin konu sahiplerine duyduğu güven, gösterdiği iyi niyetle zarar görmesini engellemek adına,
referanslı üyelik linki paylaşılan konuların açılması yasaklanmıştır.