Deneme yanılma hocam.
Her denediğin tarzda karşı cinsin süzmelerine dikkat etmelisin
Senin aynada gördüğün "sen" ile insanların seni gördüğü şekil çok farklı. Bakışlardaki sessiz yorumları anladığında tutturduğun imajdan devam
Kimisine gömlek kimisine tshirt, kimisine kot kimisine keten yakışır. Uyum meselesi. Bunuda sadece ve sadece karşındaki söyler. Ama yüzüne konuşursa yalan, sessiz söylemesi gerek
Bugün farklı birşey denedim.İçime siyah body üstüne takım elbisemin ceketi vardı biraz pahalı bireşy onu giydim altıma koyu mavi kot pantolon ara ara açık mavi tonları var ayakkabı olarakta siyah sade spor ayakkabımı gittim girdim belediyeye herkez bugün çok yakışıklı olmuşsun gibi yorumlarda bulundular.Hatta kızlar senli benli konuşuyordu "siz" li bizli olduk birden bire

çıkışta imza atmaya gittim kalem istedim kızın eli ayağına dolaştı yanımda bir kız daha vardı önce kalemi arkadaşa verirmisin dedim kız inatla bana uzattı bende aldım kalemi yandaki kıza verdim sonra bana başka kalem verdi bende aldım kız gülüyordu hangi okuldu sizin dedi.Diğer günler hiç ilgili değillerdi demekki imajı tutturuyorum hocam

fakat devamı nasıl gelir bilemiyorum